Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kto ogląda anime

Bartek.B

anime  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy ogl?dasz anime?

• tak
      36
    • nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam .

oddawałajcie głosy w ankiecie a jeżeli chcecie podzielić się tym anime które wy oglądacie piszcie.

miło widziane sa posty z tytułami anime .

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Oglądam

Chwilowo oglądam:

- Bleach

- Fairy Tail

- Beelzebub

-To LOVE-RU

qsHVsoT.png

Opublikowano

Oglądam :)

na dzień dzisiejszy oglądam

-One Piece

-Bleach ( pomijam Filery bo są dene ;/ )

-Fairytail

-Sengoku Basara

-Gintama

chyba tyle :D

Opublikowano

oglądałem ... ale nie takie tasiemce jak Bleach czy naruto ... coś w stylu Death Note czy Hellsing. przy końcu swojej kariery oglądałem Ecchi, KissXSiss, Green Green, Love Hina, etc.

teraz z okazji że nie spotkałem się z jakimś ciekawym Anime/Ecchi to nie oglądam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jeżeli nie oglądacie żadnego anime to nie piszcie spamu w stylu ''nie oglądam ,, bo takie posty sa nikomu nie potrzebne .

jeżeli nie oglądacie żadnego anime to nie piszcie spamu w stylu ''nie oglądam ,, bo takie posty sa nikomu nie potrzebne .

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

high school of the death, higurashi no naku koro ni, deadman wonderland, nie wiem jak sie pisało ale po polsku prawdziwe kroniki księżycowe, hellsing ultimate, teraz sie bede brał za elfed lied : D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

NIE spamujcie ludzie ;/

Jeżeli ktoś szuka anime z Mieczami i Super Mocami podobne do Bleach to POLECAM : Sengoku BASARA !!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...